Informatieochtend

 

Informatieochtend

Bent u op zoek naar een leuke montessorischool voor uw kind? Tijdens onze informatieochtenden vertellen wij u graag meer over onze school en laten wij u zien wat montessorionderwijs bij ons inhoudt. U krijgt o.a. informatie van de onderbouwcoördinator en een rondleiding van kinderen uit de bovenbouw. We starten om 9.00 uur en uiterlijk 10.30 uur is het afgelopen. U kunt zich voor de informatieochtend opgeven via administratie@enms.nl.

De eerstvolgende en tevens laatste informatieochtend die dit schooljaar wordt georganiseerd, is op woensdag 15 mei 2024.

In het nieuwe schooljaar zullen ook weer vier informatieochtenden worden georganiseerd. Zodra deze data bekend zijn, worden ze op de site gepubliceerd. De eerste informatieochtend zal begin september zijn.

Om alvast een beeld te krijgen van onze school kunt u de  360° video bekijken. Hierin presenteren twaalf van onze bovenbouwleerlingen met veel enthousiasme hun school. Door de 360° techniek kunt u goed rondkijken (met de pijltjes, muis of vingers) en bieden wij u een kijkje in de keuken. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze schoolgids en het informatieboekje voor ouders van nieuwe kinderen in de onderbouw.

 

Wilt u direct contact met ons opnemen?

9 + 3 =

Eerste Nederlandse Montessori School

Laan van Poot 353
2566 DA Den Haag
070–3231311
info@enms.nl

Montessori peutergroep en bso

Laan van Poot 351
2566 DA  Den Haag
070-8209955
2uilen@2samen.nl