Culturele vorming

 

Culturele vorming

Op de ENMS is muzikale vorming onderdeel van een breed cultuuraanbod. Elk jaar wordt er een keuze gemaakt uit activiteiten waar wij met de kinderen heen gaan. Denk onder andere aan bezoeken aan musea of het theater. Door veel variatie aan te brengen in het aanbod geven wij de kinderen een brede kijk op wat cultuur is. Kinderen houden bij wat zij geleerd en gezien hebben en vullen gedurende de basisschooltijd een cultuurpaspoort. Zo kunnen zij aan het einde van de basisschooltijd ook terugkijken op wat zij op cultureel gebied hebben ontwikkeld. 

In het stadsdeel Loosduinen wordt in bibliotheek Nieuw Waldeck veel cultuur aangeboden. De kinderen volgen hier regelmatig lessen en doen mee aan de activiteiten die door het Cultuuranker worden georganiseerd. 

Op muzikaal gebied krijgen de kinderen om de week muziekles waarin wordt gezongen, gecreëerd en gespeeld. De muzieklessen zijn erg afwisselend, er komen veel verschillende muziekstijlen aan bod. 

Naast de reguliere muzieklessen worden er ook ukelele lessen en koorlessen gegeven voor kinderen die hieraan willen deelnemen. 

 

Wilt u direct contact met ons opnemen?

14 + 13 =

Eerste Nederlandse Montessori School

Laan van Poot 353
2566 DA Den Haag
070–3231311
info@enms.nl

Montessori peutergroep en bso

Laan van Poot 351
2566 DA  Den Haag
070-8209955
2uilen@2samen.nl