Activiteiten

 

Activiteiten

Naast de vakken als lezen, spelling, rekenen e.d., organiseren wij op de ENMS ook verschillende activiteiten. Deze activiteiten vinden zowel binnen als buiten de school plaats. Zo vieren we de feesten als Sinterklaas, Kerstmis en Pasen op gepaste wijze. Organiseren we vossenjachten, speurtochten, seizoenswandelingen en stranddagen. En ook de jaarlijks terugkerende Kinderboekenweek, boekenmarkten, voorleesdagen, sportdagen, elke twee jaar een schoolkamp en uiteraard de immer succesvolle schoolreisjes zijn terugkerende activiteiten.

Bij het organiseren van deze activiteiten staat het kind altijd centraal. Zij hebben dan ook een belangrijke inbreng over de manier waarop een en ander georganiseerd gaat worden. Ook ouders kunnen participeren bij tal van activiteiten. Neem hiervoor contact op met de leerkracht.

Gedurende het schooljaar worden er tal van sportieve, creatieve en leerzame activiteiten aangeboden. Met het aanbieden van deze naschoolse activiteiten willen we het aanbod naar de kinderen brengen in plaats van dat kinderen en hun ouders de stad door reizen. Er kan gekozen worden voor één of meerdere keren per week een leuke cursus. De activiteiten vinden in de meeste gevallen plaats op school; in de gymzaal, het TeHaTex-lokaal of in het speellokaal.

Als u zelf wensen of ideeën hebt over het organiseren van naschoolse activiteiten, verzoeken wij u contact op te nemen met de directeur van de school. Mail uw ideeën naar administratie@enms.nl.

Naschoolse activiteiten

 

Wilt u direct contact met ons opnemen?

15 + 14 =

Eerste Nederlandse Montessori School

Laan van Poot 353
2566 DA Den Haag
070–3231311
info@enms.nl

Montessori peutergroep en bso

Laan van Poot 351
2566 DA  Den Haag
070-8209955
2uilen@2samen.nl